8 Mart 2013 Cuma

Portakalli Kerevizli Salata


Portakalin bir salataya bu kadar cok yakisacagini hic dusunmezdim fakat tadinca
anladimki aromasi salatalar icin super bir tercih.Amerikada celery yada kereviz sapi cok
yaygin benimde ilk kez burda  tattigim ve zamanlada alistigim bir sebze.Ozellikle salatalar ve
et yemekerine hos bir aroma katiyor.Hatta corbasini bile tatmak nasip oldu.Yinede
simdilik salata bizlere kafi diyorum ve bu renkli salatanin tarifine geciyorum.Ayrica
portakallarda kan portakali olunca daha bir renkli oldu salatam.

Icindekiler
Magrol,yesil sogan,maydanoz,kereviz sapi,salatalik,ceri domates,portakal,iri kirilmis ceviz,nar eksisi
limon ,zeytin yagi ve tuz.Malzemeleri yikayip suzdurun ve cok kucuk olamamak sarti ile dograyin.Istediginiz
miktarda yag, limon ve tuzunu ekleyip afiyetle yeyin.:)

Hiç yorum yok: